fbpx
MEE sliderafbeelding - moeder met kind
MEE sliderafbeelding - jongeman
MEE sliderafbeelding - consulent met client
MEE sliderafbeelding - wheeler
MEE sliderafbeelding - meneer
MEE sliderafbeelding - twee mensen in bakkerij
MEE sliderafbeelding - meisje met beperking
MEE sliderafbeelding - twee jonge vrouwen
MEE sliderafbeelding - vrouw in cafe
MEE sliderafbeelding - man aan telefoon

Home > Voor professionals > Trainingen voor professionals > Herkennen van niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

Herkennen van niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

Het oplopen van niet aangeboren hersenletsel (NAH) betekent een breuk in iemands levenslijn, de wereld is niet meer zoals hij was. Zowel voor de persoon met NAH als voor de omgeving leveren de gevolgen op cognitief, emotioneel en gedragsmatig gebied vaak problemen op. Mensen met NAH vormen een specifieke en nog behoorlijk onbekende doelgroep in onze maatschappij. Aan de meeste mensen met NAH zie je namelijk eerste instantie vaak niets en daarom stuitten mensen met NAH vaak op onbegrip vanuit hun omgeving.

Voor wie

Deze training is voor iedereen die beroepsmatig of als vrijwilliger te maken krijgt met mensen met niet aangeboren hersenletsel. Bijvoorbeeld Wmo-consulenten, wijkwerkers, woonbegeleiders en mensen werkzaam bij sociale werkvoorzieningen. Deze training richt zich met name op de theoretische basiskennis over de kenmerken van NAH en hoe je deze vervolgens als professional kunt herkennen en mee om kunt gaan.

Meer informatie
Heeft u interesse in deze training of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met accountmanager Marieke Kunz via m.kunz@meezhn.nl of 06-10696776

MEE Zuid-Holland Noord is dé opleider voor de ontwikkeling en overdracht van kennis en innovaties rondom leven met een beperking. We hebben er de laatste inzichten gecombineerd met de beste methodieken en die vertaald naar praktijkgerichte workshops en trainingen. Trainingen over het herkennen van en omgaan met (mensen met) een beperking én het verkennen van mogelijkheden.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann