fbpx
MEE sliderafbeelding - moeder met kind
MEE sliderafbeelding - jongeman
MEE sliderafbeelding - consulent met client
MEE sliderafbeelding - wheeler
MEE sliderafbeelding - meneer
MEE sliderafbeelding - twee mensen in bakkerij
MEE sliderafbeelding - meisje met beperking
MEE sliderafbeelding - twee jonge vrouwen
MEE sliderafbeelding - vrouw in cafe
MEE sliderafbeelding - man aan telefoon

Noordwijk

Logo Gemeente Noordwijk

Soms zijn er momenten in het leven waarop het allemaal niet zo lekker loopt. Bijvoorbeeld op school, op het werk, binnen uw gezin, uw woonsituatie of uw geldzaken. Dan is het goed om te weten dat u bij MEE terecht kunt. MEE Zuid-Holland Noord is dé expert voor mensen met een beperking en hun omgeving. We bieden informatie, advies en ondersteuning aan jongeren en volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking, vorm van autisme, chronische ziekte, niet-aangeboren hersenletsel of psychische problematiek. We bieden ondersteuning op alle terreinen van het dagelijks leven: leren en werken, regelgeving en geldzaken, samenleven en wonen.

Sinds maart 2020 coördineert MEE het nieuwe Meedenkersnetwerk waarbij u als inwoner ook kunt kiezen voor een ervaringsdeskundige of een vrijwilliger die met u meedenkt.

Sociaal Wijkteam
In Noordwijk zijn onze medewerkers onderdeel van het Sociaal Wijkteam.
Het Sociaal Wijkteam Noordwijk beantwoordt al uw ondersteuningsvragen, of zoekt samen met u waar uw vraag beantwoord kan worden.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum via +31 (0)71 36 60 000.

Specialistenpool
De Specialistenpool van MEE bestaat uit een team van ervaren psychologen en orthopedagogen die gespecialiseerd zijn in mensen die leven met een beperking. De expertise is gericht op kinderen en volwassenen met een (vermoeden van een) verstandelijke beperking/ ontwikkelingsachterstand, autismespectrumstoornis en/of niet-aangeboren hersenletsel. Wij verrichten onderzoek naar cliënten in interactie met hun omgeving. Op basis daarvan geven wij advies op maat op verschillende levensgebieden zoals werk, wonen, vrije tijd, financiën, onderwijs en ontwikkeling.

Cursus, Trainingen en Ontmoetingsgroepen
Kun je wel wat tips gebruiken? Of een steuntje in de rug? Voor jezelf, of als ouder, broer, zus, partner of bijvoorbeeld mantelzorger? Meedoen aan een cursus, training of ontmoetingsgroep kan leuk en leerzaam zijn. Je ontmoet andere mensen en merkt dat je niet de enige bent in een bepaalde situatie. Bovendien kun je elkaar ondersteunen, van elkaar leren en je zelfvertrouwen vergroten. MEE organiseert regelmatig gratis cursussen en gespreksgroepen in de buurt.

Neem contact op met het MEE Servicepunt:
T 088 775 2000
info@meezhn.nl

Afhankelijk van uw vraag kan het zo zijn dat het MEE Servicepunt u doorverwijst.

Jeugd- en Gezinsteam (JGT)
Bij het Jeugd- en Gezinsteam (JGT) kunt u met vragen of problemen terecht over het opgroeien of opvoeden. Ook jongeren (tot 18 jaar) kunnen bij dit team terecht.
Lees meer over het Jeugd- en Gezinsteam
JGT Noordwijk
Raadhuisstraat 4
2201MA Noordwijk
T 088 2542371

JGT Noordwijkerhout
Via Antique 23
2211 HW Noordwijkerhout
jgtnoordwijkerhout@jgthollandrijnland.nl
T 088 2542372

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann