fbpx
MEE sliderafbeelding - moeder met kind
MEE sliderafbeelding - jongeman
MEE sliderafbeelding - consulent met client
MEE sliderafbeelding - wheeler
MEE sliderafbeelding - meneer
MEE sliderafbeelding - twee mensen in bakkerij
MEE sliderafbeelding - meisje met beperking
MEE sliderafbeelding - twee jonge vrouwen
MEE sliderafbeelding - vrouw in cafe
MEE sliderafbeelding - man aan telefoon

Onafhankelijke cliëntondersteuning (Wmo)

Heeft u vragen over zorgtaken, opvoeding, onderwijs, wonen, werk of inkomen? Of loopt u vast in de samenwerking met zorgorganisaties? Zoekt u iemand die met u meedenkt en naast u staat? Dan kunt u gratis hulp krijgen van een onafhankelijke cliëntondersteuner. Een cliëntondersteuner van MEE denkt met u mee en geeft informatie en advies, zodat u zelf weer verder kunt. Bijvoorbeeld bij de voorbereiding van een ‘keukentafelgesprek’, het indienen van een aanvraag of het maken van een persoonlijk plan.

Samen met u kijken we wat u nodig heeft om weer verder te kunnen. We bespreken wat u zelf kunt doen, of familie en vrienden u kunnen helpen en hoe wij kunnen ondersteunen. Als dat niet voldoende is schakelen we in overleg professionele hulp in.

Hulp van MEE is gratis
Ondersteuning van MEE is gratis en een doorverwijzing of indicatie is niet nodig. We werken bovendien onafhankelijk van zorgaanbieders en instellingen.

Cliëntondersteuners bij u in de wijk
U vindt onze cliëntondersteuners in een wijkteam bij u in de buurt. Zij geven u uitleg over ingewikkelde zaken, staan naast u en denken mee om samen een goede oplossing te vinden zodat u zelf weer verder kunt.

MEE in uw gemeente
Het aanbod van diensten van MEE verschilt per gemeente. Het kan dus zo zijn dat sommige diensten in uw gemeente (nog) niet worden aangeboden. Neem contact met ons op om te vragen naar het actuele aanbod in uw gemeente.

Drie voorbeelden van cliëntondersteuning:

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann