fbpx
MEE sliderafbeelding - moeder met kind
MEE sliderafbeelding - jongeman
MEE sliderafbeelding - consulent met client
MEE sliderafbeelding - wheeler
MEE sliderafbeelding - meneer
MEE sliderafbeelding - twee mensen in bakkerij
MEE sliderafbeelding - meisje met beperking
MEE sliderafbeelding - twee jonge vrouwen
MEE sliderafbeelding - vrouw in cafe
MEE sliderafbeelding - man aan telefoon

Beweegcoach

Als je een beperking hebt is het soms lastig een geschikte sport of beweegactiviteit te vinden. Terwijl je misschien juist zo graag lekker wil bewegen om fit te blijven en in contact wil komen met anderen.

Wat doet de beweegcoach?
De sportconsulent kijkt naar wat je leuk vindt en wat je kan en zoekt daar een passende sport of beweegactiviteit bij. De sportconsulent is er om je te ondersteunen, te begeleiden en te stimuleren. Ook kijken we samen wat er nog meer nodig is om lekker te kunnen gaan sporten. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan vervoer of extra begeleiding bij een vereniging.

Voor wie is de beweegcoach?
De sportconsulent is er voor iedereen met een verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke beperking, een vorm van autisme of een chronische ziekte die op zoek is naar een passende sport of beweegactiviteit. Heb je een vraag? Neem dan contact op met de sportconsulent.

Hoe werkt het?
Je kunt je sportvraag telefonisch of via e-mail indienen. Vervolgens gaat de sportconsulent met je in gesprek en wordt gekeken naar je wensen, mogelijkheden en interesses. Daarna gaat de sportconsulent op zoek naar een sport of beweegactiviteit die goed bij je past. Als je dat prettig vindt, kan de sportconsulent de eerste keer ook met je mee. Ondersteuning door de sportconsulent is kosteloos.

Ook voor organisaties en verenigingen
De sportconsulent geeft gratis advies, begeleiding en ondersteuning aan organisaties die actief zijn of willen worden op het gebied van aangepaste sport, o.a. door het bieden van deskundigheidsbevordering.

Contact met de beweegcoach

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann