Samenwerking MEE en AH

MEE Zuid-Holland Noord en Albert Heijn slaan de handen ineen

Albert Heijn heeft werk voor mensen met een beperking maar kan ze niet vinden. En MEE Zuid-Holland Noord kent  mensen met een beperking die willen werken maar geen passend werk kunnen vinden. Daarom slaan we de handen ineen en gaan we samenwerken!

Op 11 oktober jl. was de kick off van de samenwerking tussen MEE en Albert Heijn. De presentatie vond plaats in de Albert Heijn aan de Escamplaan. Het is duidelijk dat AH een sociaal bedrijf is met veel ruimte voor mensen met een beperking. Zo is er naast interne jobcoaches in iedere winkel een buddy systeem. Dit houdt in dat medewerkers die dat willen en kunnen, worden getraind in het omgaan met mensen met een beperking. Deze personen kunnen dan als vast aanspreekpunt in de winkel fungeren.

Voor verschillende AH winkels loopt inmiddels een vacaturetraject voor diverse functies waarop MEE mensen met een beperking kan plaatsen. Een prachtige ontwikkeling op het gebied waarvoor we ons hardmaken. Een maatschappij waarin iedereen kan meetellen en meedoen!

Meer informatie:
Alexia Tazelaar
a.tazelaar@xtra.nl