MEE sliderafbeelding - consulent met client
Home Over MEE Werken bij MEE Vrijwilligerswerk bij MEE

Vrijwilligerswerk bij MEE

Vrijwillliger bij MEE

Heb je interesse in vrijwilligerswerk? Wil je iets betekenen voor mensen met een beperking? Dan bent je hier op de juiste plek. MEE Zuid-Holland Noord en VTV zijn namelijk altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor mensen met een beperking. Of u nou wekelijks of maandelijks een paar uurtjes beschikbaar bent, er is altijd iets te vinden dat aansluit bij uw wensen. Neem voor meer info contact met ons op via 088 775 2000 of info@meezhn.nl

Wij zoeken:

Over MEE

MEE Zuid-Holland Noord werkt verspreid in de regio. Van het Westland, Delft, Den Haag en Zoetermeer tot aan Leiden en de Bollenstreek. In totaal werken er zo’n 300 mensen, merendeels cliëntondersteuners, verdeeld over verschillende teams en wijkteams. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van cliëntondersteuning aan mensen met een beperking. Van een verstandelijke of lichamelijke beperking tot chronische ziekte, vorm van autisme of niet-aangeboren hersenletsel.

MEE Zuid-Holland Noord is onderdeel van Xtra. Met haar werkmaatschappijen JESS, JongLeren, MEE ZHN, Wijkz en XtraWerk, geeft Xtra invulling aan sociale dienstverlening en maatschappelijke ondersteuning.