fbpx
MEE sliderafbeelding - moeder met kind
MEE sliderafbeelding - jongeman
MEE sliderafbeelding - consulent met client
MEE sliderafbeelding - wheeler
MEE sliderafbeelding - meneer
MEE sliderafbeelding - twee mensen in bakkerij
MEE sliderafbeelding - meisje met beperking
MEE sliderafbeelding - twee jonge vrouwen
MEE sliderafbeelding - vrouw in cafe
MEE sliderafbeelding - man aan telefoon

Vrijwilligerswerk bij MEE

Iets betekenen voor mensen met een beperking!

Heb je interesse in vrijwilligerswerk? Wil je iets betekenen voor mensen met een beperking? Dan bent je hier op de juiste plek. MEE Zuid-Holland Noord, VTV en Vrijwillige Thuishulp zijn namelijk altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor mensen met een beperking. Of u nou wekelijks of maandelijks een paar uurtjes beschikbaar bent, er is altijd iets te vinden dat aansluit bij uw wensen. Wilt u eens praten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 775 2000 of e-mailadres info@meezhn.nl

Wij zoeken:

Maatjes voor (jong-)volwassenen >

Oppas en speelhulp >

Gastgezinnen >

Begeleiders bij creatieve, culturele, vormende en recreatieve activiteiten >

Ondersteuning bij leven met een beperking
MEE Zuid-Holland Noord werkt verspreid in de regio. Van Westland, Delft, Den Haag en Zoetermeer tot aan Leiden en de Bollenstreek. In totaal werken er zo’n 300 mensen, merendeels consulenten, verdeeld over verschillende teams en wijkteams. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van cliëntondersteuning aan mensen met een beperking (d.w.z. mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, chronisch zieken, mensen met een vorm van autisme of niet-aangeboren hersenletsel).

MEE Zuid-Holland Noord is onderdeel van Xtra. Met haar werkmaatschappijen Mooi welzijn, Voor welzijn, Zebra welzijn, MEE Zuid-Holland Noord, VTV, Xtra plus, Xtra werk en JongLeren geeft Xtra invulling aan sociale dienstverlening en maatschappelijke ondersteuning.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann