Opvoeden & Zo

Kinderen opvoeden is leuk, maar soms ook lastig. Iedere ouder heeft weleens behoefte aan steun of advies. Je bent niet de enige met vragen over de opvoeding. In deze cursus leert u hoe u het gedrag van uw kinderen kunt beïnvloeden en bijsturen.

Wil je tips en adviezen krijgen waardoor jij je sterker voelt staan als opvoeder van de kinderen? Heb je vragen als: ‘Hoe kan ik mijn kind positieve aandacht geven? Hoe leer ik mijn kind luisteren? Hoe verdeel ik de aandacht tussen de kinderen? Hoe kunnen we er voor zorgen dat we het gezellig met elkaar hebben en leuke dingen doen?’ Dan is deze cursus zeker iets voor jou!

Voor wie

Er is een cursus Opvoeden & Zó voor ouders van kinderen met een beperking (ongeveer 2 -12 jaar) en voor moeilijk lerende ouders die het lastig vinden om kinderen op te voeden (ongeveer 2 – 12 jaar).

Doel

Je voelt je sterker als opvoeder en hebt handvatten om op een positieve manier verder te gaan met de opvoeding van je kind(eren).

Inhoud

In deze cursus leer je hoe je het gedrag van jouw kinderen kan beïnvloeden en bijsturen. We gaan op een praktische en informatieve manier aan de slag. Aan de orde komen onder andere: complimenteren, aandacht geven en het stellen van grenzen. Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van videobeelden. Deze cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten.

Interesse

Heb je interesse in deze training dan kun je dat via de knop hieronder aan ons laten weten.

Waar?
In Den Haag.

Meer info
Wordt een cursus, training of ontmoetingsgroep niet aangeboden in uw gemeente? Of wilt u meer info? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.