Ontmoetingsgroep vrouwen met autisme

Ontmoetingsgroep die maandelijks bijeenkomt. Voor vrouwen met autisme die een normale of hoge intelligentie hebben. Binnen deze groep kunnen deelnemers elkaar ontmoeten. Het is geen therapeutische groep, er wordt geen behandeling of psycho-educatie gegeven. Voor deze groep is er een samenwerking met VTV.

Voor wie

Voor vrouwen vanaf 18 jaar met autisme en die een normale of hoge intelligentie hebben.

Doel

Het vinden van herkenning en steun bij anderen, d.m.v. het uitwisselen van ervaringen en tips.

Inhoud

Eenmaal per maand is er een bijeenkomst. Elke maand bepalen de deelnemers zelf, over welk onderwerp zij de komende bijeenkomst met elkaar willen praten. De consulenten van MEE zullen waar nodig sturing geven aan de groep en een terugkoppeling geven. Voordat deelnemers kunnen instromen vindt er een kennismakingsgesprek plaats met een consulent. Tijdens dit gesprek kan de deelnemer vragen stellen over de groep. De consulent kan een inschatting maken of de deelnemer geschikt is voor deelname aan de lotgenotengespreksgroep. Deze cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten.

Interesse?

Heb je interesse in deze training dan kun je dat via de knop hieronder aan ons laten weten.

Waar
In Den Haag.

Meer info
Wordt een cursus, training of ontmoetingsgroep niet aangeboden in uw gemeente? Of wilt u meer info? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.