Ontmoetingsgroep LVB Lotgenoten

Op verzoek van een groep jong volwassenen zijn we gestart met een lotgenoten ontmoetingsgroep voor mensen met LVB . Deze jong volwassenen hebben aangegeven behoefte te hebben aan een veilige plek waar ze elkaar kunnen ontmoeten en kunnen kletsen, spelletjes doen, koffie drinken of een filmpje kunnen kijken. Ik ben zo eenzaam, hoe ga ik hiermee om. Een aantal hebben aangegeven ook iets te willen leren. Daarom zal er af en toe een thema avond zijn (kinderen, geld, toekomst of bijvoorbeeld samenwonen). Twee keer per jaar wil de groep er wel op uit. Dan kunnen we een ijsje eten of een wandeling maken. We sluiten het jaar af met een kerstdiner, door jullie zelf gemaakt.

Doel

Deze ontmoetingsavond, kan er voor gaan zorgen dat jullie elkaar weten te vinden, elkaar opzoeken en contact houden met elkaar. Je kunt via de groepsapp vragen wie er op een avond of zaterdag / zondag zin heeft om iets leuks te gaan doen. Daarnaast ondersteunen we jullie in deze lastige tijd en houden we elkaar goed in de gaten of we niet vereenzamen.

Voor wie

Voor Jong volwassenen die op praktijk onderwijs of speciaal onderwijs hebben gezeten. Je werkt met een Wajong, op een dagbesteding of met begeleiding. Je bent tussen de 18 en 40. Je kunt zelfstandig naar de locatie komen.

Waar en wanneer

Vrijdagavond 1 x per maand van 18.30 tot 20.00 uur Willem Van Cleeflaan 1005, ingang begane grond, rechts naast de hoofdingang.

Interesse?

Heb je interesse? Neem dan contact op met Wendy van der Mee 06 1072 7080 of laat het via de knop hieronder aan ons weten.

Waar
Zoetermeer

Meer info
Wordt een cursus, training of ontmoetingsgroep niet aangeboden in uw gemeente? Of wilt u meer info? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.