fbpx
MEE sliderafbeelding - consulent met client

MEE in Zoetermeer

inZet

De MEE medewerkers in Zoetermeer vallen onder het samenwerkingsverband inZet. inZet is te vinden in zes wijken van Zoetermeer.

  • inZet biedt één centrale ingang voor elke hulp-, ontwikkel- of ondersteuningsvraag. U hoeft dus niet eerst uit te zoeken waar u met uw vragen terecht kunt.
  • inZet medewerkers denken en werken mee aan oplossingen op maat, begeleiding of activiteiten die voor u en/of uw gezin passend zijn.
  • inZet werkt met professionals, ervaringsdeskundigen en vrijwilligers uit alle denkbare werkvelden voor zorg en welzijn. Zo krijgt en vindt u sneller en makkelijker de ondersteuning en oplossingen die u nodig heeft.
  • Heeft u extra zorg of specialistische hulp nodig?  inZet zorgt voor doorverwijzing of samenwerking met hulp- of zorgverleners in haar netwerk.

Contact
T. 079 888 77 70
Postadres: Rakkersveld 253 | 2722 BN Zoetermeer
E: info@inZet-indewijk.nl
W. inzet-indewijk.nl 

Cursus, Trainingen en Ontmoetingsgroepen

MEE organiseert regelmatig gratis cursussen, trainingen en ontmoetingsgroepen in verschillende woonplaatsen. Ook voor ouders, broers, zussen, partners en mantelzorgers.

Specialistenpool

De Specialistenpool van MEE bestaat uit een team van ervaren psychologen en orthopedagogen die gespecialiseerd zijn in mensen die leven met een beperking. De expertise is gericht op kinderen en volwassenen met een (vermoeden van een) verstandelijke beperking/ ontwikkelingsachterstand, autismespectrumstoornis en/of niet-aangeboren hersenletsel. Wij verrichten onderzoek naar cliënten in interactie met hun omgeving. Op basis daarvan geven wij advies op maat op verschillende levensgebieden zoals werk, wonen, vrije tijd, financiën, onderwijs en ontwikkeling. Voor meer informatie over de Specialistenpool klik hier.

Tekst grootte
Contrast