MEE sliderafbeelding - consulent met client
Home MEE in uw gemeente Noordwijkerhout

MEE in Noordwijkerhout

Voorieder1

In Noordwijkerhout zijn onze medewerkers onderdeel van Voorieder1. Alle inwoners van de gemeente Noordwijkerhout kunnen hier terecht voor gratis zorg, ondersteuning en advies op alle levensgebieden.

 • Voor alle vragen:
  Via Antiqua 23 | 2211 HW Noordwijkerhout
  0252-742025 (voor jeugd tot 18 jaar)
  0252-343800 (vanaf 18 jaar)
  noordwijkerhout@voorieder1.nl
  maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur (voor jeugd)
  maandag t/m vrijdag van 10:00 – 11:00 uur (voor 18+)
 • Voor alle vragen vanaf 18 jaar:
  In het gemeentehuis van Noordwijk zijn wij nog bereikbaar voor alle vragen voor volwassenen: (Lokaal loket): 071 – 366 02 95. Openingstijden maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur.

Onafhankelijke Cliëntondersteuning

Vindt u het fijn als iemand met u meedenkt over waar u terecht kunt voor de juiste zorg en ondersteuning? Of wilt u graag iemand meenemen naar het gesprek met een hulpverlener of instantie? Dan kunt u een vriend, familielid, of kennis vragen om mee te gaan. U kunt er ook voor kiezen om een medewerker van het Meedenkersnetwerk in te schakelen.

De meedenkers zijn deskundig op het gebied van het vinden en regelen van de juiste zorg en ondersteuning. Meedenkers zijn vrijwilligers of professionals die u begrijpen, vaak vanuit hun eigen ervaring. De meedenkers van het Meedenkersnetwerk zijn altijd onafhankelijk, hebben bij geen enkele zorgaanbieder een belang en zijn altijd kosteloos inzetbaar. Ook als u al van hulpverlening gebruik maakt. Sinds maart 2020 coördineert MEE het Meedenkersnetwerk. Lees verder….

Integrale Vroeghulp 0-7 jaar

MEE is onderdeel van het team Integrale Vroeghulp. Voor aanmelden voor Integrale Vroeghulp (IVH):

Cursus, Trainingen en Ontmoetingsgroepen

MEE organiseert regelmatig gratis cursussen, trainingen en ontmoetingsgroepen in verschillende woonplaatsen. Ook voor ouders, broers, zussen, partners en mantelzorgers.

Specialistenpool

De Specialistenpool van MEE bestaat uit een team van ervaren psychologen en orthopedagogen die gespecialiseerd zijn in mensen die leven met een beperking. De expertise is gericht op kinderen en volwassenen met een (vermoeden van een) verstandelijke beperking/ ontwikkelingsachterstand, autismespectrumstoornis en/of niet-aangeboren hersenletsel. Wij verrichten onderzoek naar cliënten in interactie met hun omgeving. Op basis daarvan geven wij advies op maat op verschillende levensgebieden zoals werk, wonen, vrije tijd, financiën, onderwijs en ontwikkeling. Voor meer informatie over de Specialistenpool klik hier.