MEE sliderafbeelding - consulent met client

MEE in Noordwijk

Voorieder1

In Noordwijk zijn onze medewerkers onderdeel van Voorieder1. Alle inwoners van de gemeente Noordwijk kunnen hier terecht voor gratis zorg, ondersteuning en advies op alle levensgebieden.

 • Voor alle vragen over jeugd tot 18 jaar:
  Raadhuisstraat 4 | 2201 MA Noordwijk
  071-2040501
  noordwijk@voorieder1.nl
  maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur
 • Voor alle vragen vanaf 18 jaar:
  In het gemeentehuis van Noordwijk zijn wij nog bereikbaar voor alle vragen voor volwassenen: (Lokaal loket): 071 – 366 02 95. Openingstijden maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur.

Onafhankelijke Cliëntondersteuning

Vindt u het fijn als iemand met u meedenkt over waar u terecht kunt voor de juiste zorg en ondersteuning? Of wilt u graag iemand meenemen naar het gesprek met een hulpverlener of instantie? Dan kunt u een vriend, familielid, of kennis vragen om mee te gaan. U kunt er ook voor kiezen om een medewerker van het Meedenkersnetwerk in te schakelen.

De meedenkers zijn deskundig op het gebied van het vinden en regelen van de juiste zorg en ondersteuning. Meedenkers zijn vrijwilligers of professionals die u begrijpen, vaak vanuit hun eigen ervaring. De meedenkers van het Meedenkersnetwerk zijn altijd onafhankelijk, hebben bij geen enkele zorgaanbieder een belang en zijn altijd kosteloos inzetbaar. Ook als u al van hulpverlening gebruik maakt. Sinds maart 2020 coördineert MEE het Meedenkersnetwerk. Lees verder….

Integrale Vroeghulp 0-7 jaar

MEE is onderdeel van het team Integrale Vroeghulp. Voor aanmelden voor Integrale Vroeghulp (IVH):

>Er is momenteel een aannamestop voor Integrale Vroeghulp Noordwijk. Dat betekent dat u geen aanmelding kunt doen. Zodra de aannamestop opgeheven wordt, zal dit op deze website bekend worden gemaakt.

Cursus, Trainingen en Ontmoetingsgroepen

MEE organiseert regelmatig gratis cursussen, trainingen en ontmoetingsgroepen in verschillende woonplaatsen. Ook voor ouders, broers, zussen, partners en mantelzorgers.

Specialistenpool

De Specialistenpool van MEE bestaat uit een team van ervaren psychologen en orthopedagogen die gespecialiseerd zijn in mensen die leven met een beperking. De expertise is gericht op kinderen en volwassenen met een (vermoeden van een) verstandelijke beperking/ ontwikkelingsachterstand, autismespectrumstoornis en/of niet-aangeboren hersenletsel. Wij verrichten onderzoek naar cliënten in interactie met hun omgeving. Op basis daarvan geven wij advies op maat op verschillende levensgebieden zoals werk, wonen, vrije tijd, financiën, onderwijs en ontwikkeling. Voor meer informatie over de Specialistenpool klik hier.