fbpx
MEE sliderafbeelding - consulent met client
Home MEE in uw gemeente Kaag en Braassem

MEE in Kaag en Braassem

Cliëntondersteuning

In Kaag en Braassem maakt MEE onderdeel uit van het Kernteam. Het Kernteam Kaag en Braassem bestaat uit professionele hulpverleners afkomstig van verschillende organisaties. Iedereen, jong of oud, kan direct bij ons terecht, zonder wachttijd of indicatie. Doordat wij allemaal onze eigen specialismen hebben, is er altijd wel iemand die antwoord heeft op uw vraag of zorg. Samen met u zoeken we naar praktische oplossingen dicht bij huis.

T 088 254 23 55
E info@kernteamkb.nl

Onafhankelijke Cliëntondersteuning

Een onafhankelijke cliëntondersteuner kan u in ondersteunen in het voeren van een gesprek met bijvoorbeeld het Serviceplein, Participe, Centrum voor jeugd en Gezin (CJG), GO! voor jeugd, Tom in de buurt, UWV, een woningcorporatie of bij een indicatiegesprek voor langdurige zorg (Wlz) bij het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). U kunt zelf om een cliëntondersteuner vragen via clientondersteuning@dedriemaster.nu.

Bij de uitnodiging voor een gesprek via het Kernteam Kaag en Braassem, Participe, het Serviceplein van de gemeente Alphen aan den Rijn of Tom in de Buurt, krijgt u de mogelijkheid om gebruik te  maken van een conafhankelijke cliëntondersteuner.

Specialistenpool van MEE

De Specialistenpool van MEE bestaat uit een team van ervaren psychologen en orthopedagogen die gespecialiseerd zijn in mensen die leven met een beperking. Professionals uit het sociaal domein kunnen laagdrempelig gebruik maken van de Specialistenpool bij vragen die de expertise van het team overstijgen. Zij zijn er voor consultatie, advies en/of diagnostiek met het doel dat de professional weer zelfstandig verder kan. Voor meer informatie over de Specialistenpool klik hier.

MEE Servicepunt

T 088 775 2000
E info@meezhn.nl
Afhankelijk van uw vraag kan het zijn dat het MEE Servicepunt u doorverwijst naar een medewerker in het wijkteam van uw gemeente.

Tekst grootte
Contrast