MEE sliderafbeelding - consulent met client

MEE in Hillegom

Voorieder1

In Hillegom zijn onze medewerkers onderdeel van Voorieder1. Alle inwoners van de gemeente Hillegom kunnen hier terecht voor gratis zorg, ondersteuning en advies op alle levensgebieden.

 • Voor alle vragen over jeugd tot 18 jaar:
  Abellalaan 1 | 2182 TX Hillegom
  0252-742272
  hillegom@voorieder1.nl
  maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur
 • Voor alle vragen vanaf 18 jaar:
  In het gemeentehuis van Hillegom is Voorieder1 bereikbaar voor alle vragen voor volwassenen via telefoon nummer 14 – 0252. Openingstijden maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur.

Onafhankelijke Cliëntondersteuning

Vindt u het fijn als iemand met u meedenkt over waar u terecht kunt voor de juiste zorg en ondersteuning? Of wilt u graag iemand meenemen naar het gesprek met een hulpverlener of instantie? Dan kunt u een vriend, familielid, of kennis vragen om mee te gaan. U kunt er ook voor kiezen om een medewerker van het Meedenkersnetwerk in te schakelen.

De meedenkers zijn deskundig op het gebied van het vinden en regelen van de juiste zorg en ondersteuning. Meedenkers zijn vrijwilligers of professionals die u begrijpen, vaak vanuit hun eigen ervaring. De meedenkers van het Meedenkersnetwerk zijn altijd onafhankelijk, hebben bij geen enkele zorgaanbieder een belang en zijn altijd kosteloos inzetbaar. Ook als u al van hulpverlening gebruik maakt. Sinds maart 2020 coördineert MEE het Meedenkersnetwerk. Lees verder….

Integrale Vroeghulp 0-4 jaar

MEE is onderdeel van het team Integrale Vroeghulp. Voor aanmelden voor Integrale Vroeghulp (IVH):
>De aanmeldstop voor IVH is vanaf 1 september opgeheven. Per 1 september werken wij met een leeftijdsgrens van 0-4 jaar (3 jaar en 12 maanden). Voor verdere info kunt u altijd contact opnemen met de coördinator.

  • Neemt u contact op met het MEE Servicepunt via 088-7752000 of info@meezhnl.nl. Zij helpen u verder met de aanmelding.
  • Direct aanmelden kan via het aanmeldformulier.
  • Meer informatie over Integrale Vroeghulp vindt u op de website  www.integralevroeghulp.nl.

Cursus, Trainingen en Ontmoetingsgroepen

MEE organiseert regelmatig gratis cursussen, trainingen en ontmoetingsgroepen in verschillende woonplaatsen. Ook voor ouders, broers, zussen, partners en mantelzorgers.

VTV

VTV biedt aan mensen met een beperking een samenhangend aanbod van vrijetijds- en vormingsactiviteiten. Het aanbod wordt in de eigen activiteitencentra of in de directe woonomgeving van de deelnemers gerealiseerd. Kijk ook op: www.wijzijnvtv.nl

MEE Servicepunt

T 088 775 2000
E info@meezhn.nl
Afhankelijk van uw vraag kan het zo zijn dat het MEE Servicepunt u doorverwijst.

Specialistenpool

De Specialistenpool van MEE bestaat uit een team van ervaren psychologen en orthopedagogen die gespecialiseerd zijn in mensen die leven met een beperking. De expertise is gericht op kinderen en volwassenen met een (vermoeden van een) verstandelijke beperking/ ontwikkelingsachterstand, autismespectrumstoornis en/of niet-aangeboren hersenletsel. Wij verrichten onderzoek naar cliënten in interactie met hun omgeving. Op basis daarvan geven wij advies op maat op verschillende levensgebieden zoals werk, wonen, vrije tijd, financiën, onderwijs en ontwikkeling. Voor meer informatie over de Specialistenpool klik hier.