fbpx
MEE sliderafbeelding - consulent met client
Home MEE in uw gemeente Alphen aan den Rijn

MEE in Alphen aan den Rijn

Serviceplein

Medewerkers van MEE werken binnen het Serviceplein van de gemeente Alphen aan den Rijn. Zij zijn integraal intaker voor inwoners met vragen op meerdere gebieden als werk, inkomen, schulden, woonruimte of leerplicht. Begeleiding en advies voor mensen met NAH, autisme of (L)VB is in Alphen aan den Rijn ondergebracht bij TOM in de buurt of GO! Voor jeugd.

Specialistenpool van MEE

De Specialistenpool van MEE bestaat uit een team van ervaren psychologen en orthopedagogen die gespecialiseerd zijn in mensen die leven met een beperking. Professionals uit het sociaal domein kunnen laagdrempelig gebruik maken van de Specialistenpool bij vragen die de expertise van het team overstijgen. Zij zijn er voor consultatie, advies en/of diagnostiek met het doel dat de professional weer zelfstandig verder kan. Voor meer informatie over de Specialistenpool klik hier.

Onafhankelijke Clientondersteuning

De onafhankelijke cliëntondersteuners in de gemeente Alphen aan den Rijn bestaan uit ervaren vrijwilligers en een professional van MEE die kan ondersteunen in het voeren van een gesprek met bijvoorbeeld het Serviceplein, Participe, Centrum voor jeugd en Gezin (CJG), GO! voor jeugd, Tom in de buurt, UWV, een woningcorporatie of bij een indicatiegesprek voor langdurige zorg (Wlz) bij het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg).  Neem voor meer informatie contact op met het MEE Servicepunt via T 088 775 2000
info@meezhn.nl

Tekst grootte
Contrast