MEE en het coronavirus

 

In Nederland zijn er speciale regels om snelle verspreiding van het Corona-virus te voorkomen. MEE Zuid-Holland Noord heeft daar ook mee te maken. Wat kan MEE voor jou doen? Voor veel mensen is de situatie bijzonder. Veel mensen moeten zoveel mogelijk thuis blijven of thuis werken. Er zijn regels die vertellen wat je moet doen. En wat je niet meer moet doen.

• Onze cliëntondersteuners werken vanuit huis.
• Zij komen niet meer bij de cliënt thuis en spreken ook niet meer af op kantoor. Alléén als er sprake is van een noodsituatie. Dit gebeurt altijd in overleg.
• Onze cliëntondersteuners hebben contact met cliënten per telefoon of e-mail. Heb je een vraag over Onafhankelijke Cliëntondersteuning (OCO)?
Wij blijven telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00 uur, telefoonnummer: 088 775 2000.
• De maatregelen gelden tot en een nog onbekende datum

Informatie Corona virus in tekeningen

Op de website corona.steffie.nl vind je nog veel meer uitleg over het nieuwe coronavirus. Er wordt in makkelijke taal uitgelegd waarom er regels nodig zijn om het virus tegen te gaan.
En wat kun je doen om te zorgen dat jij en anderen niet ziek worden?

Heb jij autisme, een verstandelijke beperking, NAH of ben je psychisch kwetsbaar? En voel je je alleen, angstig, verward of onbegrepen? Als jij behoefte hebt aan hulp, bel ons dan! Dan bespreken we hoe we jou kunnen ondersteunen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9 tot 17 uur op telefoonnummer 088 775 2000 of per mail op info@meezhn.nl.

Op deze website houden we u op de hoogte als er dingen veranderen. Laten we voor elkaar zorgen en samen Nederland gezond houden.
Klik hier voor meer informatie.

Bent u professional? Klik dan hier voor meer informatie.