fbpx

MEE en het coronavirus

In Nederland zijn er speciale regels om snelle verspreiding van het Corona-virus te voorkomen. Ook wij hebben daar mee te maken. Wat kan MEE voor u doen? Voor veel mensen is de situatie bijzonder. Iedereen moet zoveel mogelijk thuis blijven of thuis werken. Er zijn regels die vertellen wat u moet doen. En wat u niet meer moet doen.

  • Onze cliëntondersteuners werken vanuit huis. Zij hebben in eerste instantie contact met cliënten per telefoon of e-mail.
  • Afspraken vinden plaats op locatie of bij de cliënt thuis indien dit noodzakelijk is. We houden hierbij minimaal 1,5 meter afstand en dragen mondkapjes.
  • Heeft u een vraag over Onafhankelijke Cliëntondersteuning (OCO)? Wij blijven telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00 uur, telefoonnummer: 088 775 2000.
  • De maatregelen gelden tot en een nog onbekende datum.

Informatie Corona virus in tekeningen

Op de website corona.steffie.nl vindt u nog veel meer uitleg over het nieuwe coronavirus. U leest er in makkelijke taal waarom er regels nodig zijn om het virus tegen te gaan. En wat u kunt doen om te zorgen dat u en anderen niet ziek worden.

Heeft u autisme, een verstandelijke beperking, NAH? Of bent u psychisch kwetsbaar? En voelt u zicht alleen, angstig, verward of onbegrepen? Als u behoefte heeft aan hulp, bel ons dan! Dan bespreken we hoe we u kunnen ondersteunen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9 tot 17 uur op telefoonnummer 088 775 2000 of per mail op info@meezhn.nl. Op deze website houden we u op de hoogte als er dingen veranderen.

Tekst grootte
Contrast