fbpx

Ondersteuning nodig? Wij zijn er!

Corona zorgt voor veel spanning, ongemak en nood. Ook tijdens de tweede lockdown. Gevoelens als eenzaamheid, angst en onbegrip maken het leven soms extra lastig. MEE biedt hulp voor mensen met een beperking én hun omgeving. Ook in de coronacrisis! Onze onafhankelijke cliëntondersteuners staan voor u klaar. En bieden ondersteuning.

U kunt bij hen terecht met vragen zoals:

  • Hoe kan ik nu mijn dag goed invullen nu mijn werk/dagbesteding (weer) weg is gevallen?
  • Ik begrijp niet goed wat de nieuwe coronaregels zijn, kan ik uitleg krijgen?
  • Mijn kind met autisme is opeens (weer) hele dagen thuis. Hoe houden we dit vol met elkaar?
  • Ik voel me eenzaam en heb behoefte om met iemand te praten.

Met deze en andere vragen kan iedereen terecht bij de cliëntondersteuners van MEE. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur op telefoonnummer 088 775 2000 of per mail op info@meezhn.nl.

Tekst grootte
Contrast