Wil je graag sporten? Laat je beperking geen belemmering zijn

Bewegen is gezond voor iedereen. En als je een beperking hebt is het soms lastig een geschikte sport of beweegactiviteit te vinden. Terwijl je misschien juist zo graag lekker wil bewegen om fit te blijven en in contact te komen met anderen. Woon je in de gemeente Delft, Den Haag, Leiden of Westland? Dan helpt de beweegcoach of sportconsulent jou graag op weg.

Voor mensen met een beperking blijkt dat het moeilijker is om een geschikte sport of activiteit te vinden. 
De beweegcoach kijkt naar wat je leuk vindt en wat je kunt en zoekt daar een passende beweegactiviteit bij. Als jij dat ook leuk vindt, dan gaat de beweegcoach de eerste keer met je mee.


De beweegcoach en sportconsulenten zijn er om jou te ondersteunen, begeleiden en te stimuleren. Ook kijken we samen met jou wat er nodig is zodat je lekker aan de slag kunt. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan vervoer, begeleiding op een vereniging.

Neem contact op via:

undefined

Bekijk ook dit filmpje over de Beweegcoach in Den Haag: 

 

 

 


Andere diensten in gemeente

  • Onafhankelijke professionele cliëntondersteuning

    Burgers die verminderd zelfredzaam zijn en niet goed voor zichzelf kunnen opkomen, kunnen een beroep doen op een onafhankelijke professionele cliëntondersteuner. Deze ondersteuning bestaat uit informatie, advies en hulp op maat op alle leefgebieden en richt zich op het versterken van de zelfredzaamheid en participatie. Bekijk dienst

  • Cliëntondersteuning Wlz

    De Wet langdurige zorg (Wlz) geeft u recht op onafhankelijke cliëntondersteuning. Deze ondersteuning is onafhankelijk van zorgaanbieders. Heeft u een Wlz-indicatie, dan kunt u voor cliëntondersteuning rechtstreeks contact opnemen met MEE Zuid-Holland Noord via het telefoonnummer 088 - 775 2000. Bekijk dienst

Gemeente-Vlaardingen

undefined


MEE-kantoor in Vlaardingen

Bezoekadres
1e van Leyden Gaelstraat 288 
3134 LE VLAARDINGEN 

Postadres

Postbus 1088 | 2600 BB Delft 

Telefoon: 088 775 2000 

Mailadres: vlaardingen@meezhn.nlundefined
Lees meer

 

undefined 

Lees meer