geen

Sociale kaart

MEE ondersteunt, in samenwerking met Isatis Care, cliënten en professionals met de Sociale kaart. De Sociale kaart bestaat uit meer dan 60.000 organisaties rond arbeid, onderwijs, wonen, welzijn en zorg en wordt dagelijks beheerd door MEE. Al ruim 13 jaar heeft MEE veel kennis en ervaring opgedaan bij het opbouwen van deze professionele en betrouwbare Sociale kaart. Ruim zeventig gemeenten, honderden organisaties en duizenden professionals en cliënten gebruiken deze data dagelijks om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen.

Isatis Care is de ICT partner die het beheren en raadplegen van de Sociale kaart mogelijk maakt. MEE is er om te zorgen dat mensen met een beperking mee kunnen blijven doen.

Sociale Kaart en Regelhulp

De Sociale Kaart van MEE en Isatis Care is de eerste sociale kaart die gekoppeld is aan Regelhulp (www.regelhulp.nl). Dankzij de koppeling is het voor burgers eenvoudig geworden om binnen Regelhulp lokale organisaties te vinden op het gebied van zorg en ondersteuning.


Andere diensten in gemeente

  • Cliëntondersteuning Wmo

    Wij geven advies, informatie en ondersteuning op maat. Deze ondersteuning heet cliëntondersteuning. Samen kijken wij wat nodig is, zodat u zelf weer verder kunt. Bekijk dienst

  • Cliëntondersteuning Wlz

    De Wet langdurige zorg (Wlz) geeft u recht op onafhankelijke cliëntondersteuning. Deze ondersteuning is onafhankelijk van zorgaanbieders. Heeft u een Wlz-indicatie, dan kunt u voor cliëntondersteuning rechtstreeks contact opnemen met MEE Zuid-Holland Noord via het telefoonnummer 088 - 775 2000. Bekijk dienst

Gemeente Den Haag.png

undefinedundefined

Lees meer

 

undefined 

Lees meer

undefined
Lees meer