Voor crisisopvang/spoedzorg (Wmo) volwassenen met een met licht verstandelijke beperking (LVB) in de gemeente Den Haag verzorgt MEE Zuid-Holland Noord de coördinatie. De crisisopvang vindt plaats binnen 24-48 uur en er is behoefte aan tijdelijk 24-uurs toezicht en begeleiding.

Voorwaarde is dat men woont in Den Haag en geen recht heeft op een Wlz-indicatie. Maximale inzet van tijdelijke ambulante begeleiding, dagbesteding, mantelzorg en andere informele ondersteuning is niet genoeg.

Om gebruik te kunnen maken van de regeling moet er door een professional contact worden opgenomen met het Crisisteam van MEE via T 088 775 2000. Belt u buiten kantoortijden? Dan hoort u welk nummer u kunt bellen bij een crisissituatie.

 


Andere diensten in gemeente

  • Cliëntondersteuning Wmo

    Wij geven advies, informatie en ondersteuning op maat. Deze ondersteuning heet cliëntondersteuning. Samen kijken wij wat nodig is, zodat u zelf weer verder kunt. Bekijk dienst

  • Cliëntondersteuning Wlz

    De Wet langdurige zorg (Wlz) geeft u recht op onafhankelijke cliëntondersteuning. Deze ondersteuning is onafhankelijk van zorgaanbieders. Heeft u een Wlz-indicatie, dan kunt u voor cliëntondersteuning rechtstreeks contact opnemen met MEE Zuid-Holland Noord via het telefoonnummer 088 - 775 2000. Bekijk dienst

Gemeente Den Haag.png

undefinedundefined

Lees meer

 

undefined 

Lees meer

undefined
Lees meer