Wil je graag sporten? Laat je beperking geen belemmering zijn

Bewegen is gezond voor iedereen. En als je een beperking hebt is het soms lastig een geschikte sport of beweegactiviteit te vinden. Terwijl je misschien juist zo graag lekker wil bewegen om fit te blijven en in contact te komen met anderen. Woon je in de gemeente Delft, Den Haag, Leiden of Westland? Dan helpt de beweegcoach of sportconsulent jou graag op weg.

Voor mensen met een beperking blijkt dat het moeilijker is om een geschikte sport of activiteit te vinden. 
De beweegcoach kijkt naar wat je leuk vindt en wat je kunt en zoekt daar een passende beweegactiviteit bij. Als jij dat ook leuk vindt, dan gaat de beweegcoach de eerste keer met je mee.


De beweegcoach en sportconsulenten zijn er om jou te ondersteunen, begeleiden en te stimuleren. Ook kijken we samen met jou wat er nodig is zodat je lekker aan de slag kunt. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan vervoer, begeleiding op een vereniging.

Neem contact op via:

 

undefined

Bekijk ook dit filmpje over de Beweegcoach in Den Haag: 

 

 

 

Ivy300x300.png

Beweegcoach Ivy weet het zeker: 'Sporten is veel meer dan alleen beweging!'

Mijn werk als beweegcoach is fantastisch! Ik heb echt het gevoel dat ik iets kan betekenen voor mensen die dat nodig hebben. Bewegen en sporten is belangrijk, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zeker niet als je een beperking hebt. En daar kan ik, samen met hulpverleners van andere organisaties, iets aan doen.

Lees meer ...

Andere diensten in gemeente

  • Cliëntondersteuning Wmo

    Wij geven advies, informatie en ondersteuning op maat. Deze ondersteuning heet cliëntondersteuning. Samen kijken wij wat nodig is, zodat u zelf weer verder kunt. Bekijk dienst

  • Cliëntondersteuning Wlz

    De Wet langdurige zorg (Wlz) geeft u recht op onafhankelijke cliëntondersteuning. Deze ondersteuning is onafhankelijk van zorgaanbieders. Heeft u een Wlz-indicatie, dan kunt u voor cliëntondersteuning rechtstreeks contact opnemen met MEE Zuid-Holland Noord via het telefoonnummer 088 - 775 2000. Bekijk dienst

Gemeente Delft.png

undefined

In de gemeente Delft maakt MEE Zuid-Holland Noord onderdeel uit van het samenwerkingsnetwerk Delft voor Elkaar. 

undefined
Lees meer

undefined
Lees meer

undefined 

Lees meer