werk wonen

MEE woonwinkel

De MEE woonwinkel is een landelijke website die vraag en aanbod koppelt en waar bezoekers op zoek kunnen gaan naar de ideale combinatie van wonen en zorg, voor kwetsbare burgers, mensen met een beperking of chronische ziekte. Met meer dan 86.000 bezoekers en meer dan 350.000 pagina’s per jaar is het een website die door onze cliënten, ouders en professionals veelvuldig bezocht wordt, op zoek naar een geschikte woonplek. Via de pagina bewoners gezocht is het ook mogelijk om een oproep te plaatsen voor een Ouderinitiatief die nog op zoek is naar bewoners.

Door de Alert functie kunnen we, na aanmelding,  heel snel bezoekers op de hoogte brengen van nieuw woonaanbod op de website. Hierdoor kan de zoektocht naar een woonplek snel resultaat opleveren. 

 

MEE werkwinkel

Op zoek naar een vacature of naar een dagbestedingslocatie? Bezoek dan de website van de MEE werkwinkel. Op dit moment staan er naast dagbestedingslocaties, meer dan 200 vacatures op de website van o.a. Randstad Participatie en van Wajong Talenten.

 


Andere diensten in gemeente

  • Cliëntondersteuning Wmo

    Wij geven advies, informatie en ondersteuning op maat. Deze ondersteuning heet cliëntondersteuning. Samen kijken wij wat nodig is, zodat u zelf weer verder kunt. Bekijk dienst

  • Cliëntondersteuning Wlz

    De Wet langdurige zorg (Wlz) geeft u recht op onafhankelijke cliëntondersteuning. Deze ondersteuning is onafhankelijk van zorgaanbieders. Heeft u een Wlz-indicatie, dan kunt u voor cliëntondersteuning rechtstreeks contact opnemen met MEE Zuid-Holland Noord via het telefoonnummer 088 - 775 2000. Bekijk dienst

 undefined