MEE en VTV zoeken vrijwilligers in de omgeving van Den Haag, Delft en Leiden die als netwerkcoach aan de slag willen

Als netwerkcoach werk je samen met iemand met een beperking om zijn/haar sociale netwerk te vergroten en te verstevigen. Volgens een vaste methodiek coach je iemand op een zodanige manier zodat hij of zij geleerd wordt het sociale netwerk uit te breiden. Je coacht, ondersteunt, geeft tips en begeleid iemand in het zelfstandig ondernemen van activiteiten. Voor ongeveer een jaar ga je met iemand aan de slag.

 

Ben je in staat om zelfstandig te werken, heb je het vermogen je in te leven in anderen, heb je een coachende achtergrond of zou je je hierin meer willen ontwikkelen? Meld je dan aan! Daarnaast is affiniteit met de doelgroep en de bereidheid hier meer over te willen weten ook belangrijk. Tijdsbesteding is ongeveer 2 uur per week.

 

Om als netwerkcoach aan de slag te gaan, ontvang je een training waarin je leert over de methodiek ‘Natuurlijk een netwerkcoach’. Je wordt begeleid door een professional. Reiskosten worden vergoed.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over deze vrijwilligersvacature, neem dan contact op met Liane Cagé-Arents van MEE, tel. 06 10 70 00 23 of stuur een e-mail naar wiebenik@meezhn.nl.

 

undefined